Prehranski posvet


Prehrana je eden izmed ključnih dejavnikov za aktiven življenjski slog, ki predstavlja pot do našega zdravja. Glede na široko dostopnost informacij o prehrani je včasih težko izbrati zanesljive vire. V naši ekipi nudimo prehranski posvet, s pomočjo katerega lahko pridobite zanesljive informacije o prehrani in usmeritev v načinu prehranskih navad. Posvet poteka pod vodstvom diplomirane dietetičarke.


Prehranski posvet obsega:

  • 45-minutni posvet (v živo ali online)
  • Analiza prehranskega dnevnika


Cena: 40,00 €


E-pošta: sportjezakon.info@gmail.com
Tel.št.: 031 454 468 (Dominika)


Pogosta vprašanja

V: Za koga je prehranski posvet primeren?
O: Prehranski posvet je namenjen vsem posameznikom, ki iščejo zanesljive informacije o hrani in prehrani ter bi radi pridobili usmeritev v njihovih prehranskih navadah ali v spreminjanju le-teh.

V: Je prehranski posvet primeren tudi za športnike?
O: Vsekakor je posvet z analizo prehranskega dnevnika primeren tudi za športnike. Predstavlja učinkovito sredstvo spremljanja obstoječih prehranskih navad. Z njim lahko učinkovito odpravimo morebitne pomanjkljivosti in dolgoročno preprečimo težave, ki le-tem sledijo.

V: Zakaj bi se odločil za prehranski posvet?
O: Prehranski posvet omogoča odkrivanje določenih neustreznih prehranskih navad oziroma pomanjkljivosti, ki lahko na dolgi rok vodijo v zmanjšano kvaliteto življenja. Z analizo prehranskega dnevnika te pomanjkljivosti odkrijemo in se o njih pogovorimo ter na podlagi tega usmerimo stranko k spremembi.