Prehranski načrt


Prehrana je eden izmed ključnih dejavnikov za aktiven življenjski slog, ki predstavlja pot do našega zdravja. Dobro naložbo na daljši rok predstavlja ustrezno načrtovana prehrana, v sklopu katere lahko prihranimo tudi čas in finance. V naši ekipi tako nudimo sestavo individualno zasnovanega prehranskega načrta, s pomočjo katerega vam lahko pomagamo preoblikovati vaše prehranske navade, ki jih umestimo v vaš vsakdanjik, z namenom ohranjanja in izboljšanja zdravja. Sestava in nadzor se izvajata pod vodstvom diplomirane dietetičarke.


Prehranski načrt obsega:

  • Uvodni posvet (v živo ali online)
  • Meritev in analiza telesne sestave
  • Analiza prehranskega dnevnika
  • 14-dnevni prehranski načrt, ki z možnimi menjavami živil zadostuje mesečnemu in je individualno prilagojen vašim potrebam ter zdravstvenemu stanju
  • Recepti za pripravo obrokov
  • Spremljanje napredka preko e-pošte

Cena: 100,00 €

*Spremembe prehranskega načrta se prilagajajo vašim potrebam in stanju napredka. Za vsak nadaljnji prehranski načrt vam nudimo 20 % popusta, saj zagovarjamo dolgoročni pristop k spremembam prehranskih navad.


E-pošta: sportjezakon.info@gmail.com
Tel.št.: 031 454 468 (Dominika)


Pogosta vprašanja

V: Za koga je prehranski načrt primeren?
O: Prehranski načrt je namenjen vsem, ki želijo izboljšati svoje prehranske navade, imajo težave s telesno maso ali imajo diagnosticirane intolerance in alergije, povezane s hrano. Glavni namen je izboljšanje kvalitete življenja in ohranjanje zdravja.

V: Zakaj bi se odločil za prehranski načrt?
O: Prehranski načrt omogoča odkrivanje neustreznih prehranskih navad oziroma pomanjkljivosti, ki lahko na dolgi rok vodijo v zmanjšanje kvalitete življenja. Z analizo prehranskega dnevnika te pomanjkljivosti odkrijemo, se o njih pogovorimo in na podlagi tega oblikujemo individualen načrt, ki zajema izboljšanje prehranskih navad, ki so umeščene v vaš življenjski slog.

V: Kaj so najpogosteje odkrite pomanjkljivosti?
O: Najpogosteje pri strankah opazimo težavo pri prilagajanju energijskega vnosa in razporeditvi makrohranil skozi celoten dan, možne so tudi pomanjkljivosti pri ravnotežju mikrohranil, itd.