Prehranski coaching


Prehrana je eden izmed ključnih dejavnikov aktivnega življenjskega sloga, ki je pomemben za naše zdravje. Znanje o prehrani in načrtovanju prehrane predstavlja podporo zdravemu življenjskemu slogu in ustreznemu odnosu do hrane & telesa. V naši ekipi nudimo prehranski coaching, s katerim na večkratnih posvetih in vam prilagojenim prehranskim načrtom pridobite informacije, ki jih lahko uporabite v vsakodnevni praksi in s tem prispevate k spremembi prehranskih navad in izboljšanju življenjskega sloga. Prehranska obravnava se izvaja pod vodstvom diplomirane dietetičarke.


4-tedenski prehranski coaching obsega:

  • Uvodni 60-minutni posvet (v živo ali online)
  • Meritev telesne sestave z bioimpedančno tehtnico in analiza rezultatov
  • Analiza prehranskega dnevnika
  • 7 posvetov o spremembi prehranskih navad in življenjskega sloga
  • Individualiziran prehranski načrt z menjavami živil in recepti za pripravo obrokov
  • Spremljanje preko e-pošte

Cena: 200 €


E-pošta: sportjezakon.info@gmail.com

Tel. št.: 031 454 468 (Dominika)


Pogosta vprašanja

V: V čem se prehranski coaching razlikuje od prehranskega načrta?
O: Pri prehranskem coachingu je, za razliko od prehranskega načrta, v ospredju predajanje uporabnih znanj in orodij, s katerimi se stranka dolgoročno nauči spreminjati svoje prehranske navade in se spopadati z vsakodnevnimi izzivi v povezavi z zdravim življenjskim slogom.

V: Za koga je primeren prehranski coaching?
O: Prehranski coaching je namenjen vsem, ki želijo izboljšati prehranske navade, razviti ustrezen odnos do hrane, izgubiti telesno maso in se z uporabo praktičnega znanja lažje soočati z vsakodnevnimi izzivi v povezavi s prehrano.

V: Zakaj bi se odločil/a za prehranski coaching?
O: Prehranski coaching omogoča prepoznavanje neoptimalnih prehranskih in življenjskih navad, ki jih postopno in s celostnim pristopom s stranko spreminjamo na podlagi zastavljenih ciljev. Pri tem je na voljo podpora s strani dietetičarke. Prehranski načrt vam omogoča ideje za obroke, ki so prilagojeni vašim potrebam in željam, pridobljeno znanje, ki vam bo pomagalo pri razvoju ustreznega odnosa do hrane in telesa, pa lahko uporabite v vsakodnevni praksi.