O nas


Poslanstvo in vizija

Poslanstvo ekipe Šport je zakon je promocija zdravega in aktivnega življenjskega sloga, ki mora biti dolgoročni, vseživljenjski cilj.

Naše glavno vodilo je celosten pristop, ki ga individualno prilagajamo z namenom doseganja optimalnih rezultatov. Zagovarjamo sistemsko delo, saj le-to na dolgi rok lahko pelje do doseganja želenih ciljev.

Naša vizija je tako izobraževanje in strokovna pomoč osebam, ki si želijo spremeniti svoj življenjski slog. Lahko se s športom že ukvarjajo, ali pa se s športom niso ukvarjali nikoli.

Z našo pomočjo boste svoj življenjski slog lahko spremenili zdravo, varno in uspešno.


Ekipa

Nejc Bončina

Diplomirani kineziolog in trener atletike v Atletskem klubu Škofja Loka ter Atletskem klubu Kranj.
Delujem tudi kot osebni in tekaški trener, inštruktor rekreacije in funkcionalnih vadb, vaditelj plavanja ter sodelujem pri različnih meritvah športnikov. Ukvarjam se tudi s pisanjem znanstvenih in strokovnih člankov.

Instagram: nejcboncina
LinkedIn: Nejc Bončina

Patrik Vlaj

Usposobljeni AFP osebni trener in trener atletike z več letnimi športnimi in delovnimi izkušnjami v atletiki, natančneje v Atletskem klubu Škofja Loka. Osebni interes mi predstavlja predvsem zagotavljanje optimalnega gibalnega razvoja otrok, saj se zavedam, da je to ena najboljših naložb za zdravo in kvalitetno življenje.

Instagram: patrikvlaj


Pravni podatki

Pravni naziv: Šport je zakon, športna rekreacija in svetovanje o prehrani, Mateja Bončina, s. p.
E-pošta: sportjezakon.info@gmail.com
Telefonska številka: +386 (0) 69 624 058